U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gent » Etage Tropical

Etage Tropical

Port Arthurlaan 33
9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: +32473809718
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Etage Tropical Etage Tropical is in 2010 opgericht door Michèle Martens. Het was toen een zaal, op de tweede verdieping in een loods op een paar kilometer van Gent met het doel tropische dansen zoals Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, etc. te promoten.

De immense populariteit van deze dansen gekoppeld aan een professioneel kader resulteerden in een snelgroeiend bedrijfsconcept.
Nauwelijks 4 jaar later, in maart 2014, verhuisden we met onze inmiddels erkende dansschool naar een pand, dichter bij het centrum van Gent. Door de oprichting van het Productiehuis voor tropische dansen werden steeds meer dansopdrachten uitgevoerd in alle sectoren en voor een steeds uitgebreider klantenbestand.
We werken ondertussen voor bedrijven, steden, overheidsinstanties, scholen en belgische artiesten en evolueerden hierdoor naar “Het centrum voor Tropische Dansen in België” , met een nominatie als Gentse Ondernemer 2012 als erkenning van onze organisatie. Daarnaast blijven er danslessen beschikbaar voor de particulier.
Ondertussen kunnen we u een aantal mooie referenties meegeven zoals:
• festivals: Polé Polé Gent 2012-2013, Polé Polé Zeebrugge 2012, Playa Latina volledig georganiseerd door ETP als onderdeel van Polé Polé Oostende 2013, Manifiesta 2011 Bredene, Kleurfestival Oostende 2014, enz.
• podia: Havenloop Gent 2014, verschillende dekenijfeesten, Studio Brussel
• feesten: trouw- en privéfeesten, danscongressen
• bedrijfsopdrachten: Mini Cooper presentatie, Ladiesfair Goed Gevoel 2014, Marriot, enz.
In 2012 werd Etage Tropical voor de eerste maal internationaal gevraagd, met de taak een dansfestival te realiseren in het Franse skistation Avoriaz. Op deze manier werden we organisator van een dansfestival in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk en dit in 2012 en 2013. In opdracht van het bureau van toerisme Avoriaz werd een volledig dansfestival in de bergen uitgewerkt.
Na 2 succesvolle edities was de tijd rijp voor de ultieme uitdaging: De creatie en uitbouw van een eigen internationaal dansfestival op topniveau in het prestigieuze skistation Courchevel genaamd “Danses Courchevel” . Een meerjarig dansproject voor de toekomst is verzekerd, met de samenwerking van de gemeente Courchevel
Diensten: Lessen Cubaanse Salsa niveau 1 tot 3 & Bachata, Lessen Oriëntaalse Dans Open Level Beginners - Intermediate, Lessen Braziliaanse Dans & Capoeira, Lessen Kizomba, Lessen Paaldans & Burlesque, Workshops & bootcamps, Evenementen organiseren, Zaalverhuur: een bar, een dansstudio en een dans -en/of feestzaal, Productie van dans: verschillende choreografieën, professionele artiesten, tropisch showteam, Fotografie
Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 19:30 - 23:00
Woensdag: 19:00 - 23:30
Donderdag: 19:00 - 23:30
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: 18:00 - 23:30

* Elke laatste vrijdagavond van de maand tijdens het dansseizoen (van september tot mei/juni) is er een gratis oefenavond voor de leerlingen van Cubaanse Salsa en Bachata. Verder kan de dansschool ook buiten de vaste dagen geopend worden, hiervoor maakt u een afspraak met de zaakvoerster.

Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy