U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gent

Dansschool Gent

Hieronder vindt u een overzicht van alle dansscholen in Gent. Voor een overzicht van dansscholen in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar dansschool Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met dansscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere dansscholen tegelijk.

1

Etage Tropical

Port Arthurlaan 33, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: +32473809718, Fax: -, BTW-nr: -
Etage Tropical is in 2010 opgericht door Michèle Martens. Het was toen een
zaal, op de tweede verdieping in een loods op een paar kilometer van Gent met het doel tropische dansen zoals Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, etc. te promoten.

De immense populariteit van deze dansen gekoppeld aan een professioneel kader resulteerden in een snelgroeiend bedrijfsconcept.
Nauwelijks 4 jaar later, in maart 2014, verhuisden we met onze inmiddels erkende dansschool naar een pand, dichter bij het centrum van Gent. Door de oprichting van het Productiehuis voor tropische dansen werden steeds meer dansopdrachten uitgevoerd in alle sectoren en voor een steeds uitgebreider klantenbestand.
We werken ondertussen voor bedrijven, steden, overheidsinstanties, scholen en belgische artiesten en evolueerden hierdoor naar “Het centrum voor Tropische Dansen in België” , met een nominatie als Gentse Ondernemer 2012 als erkenning van onze organisatie. Daarnaast blijven er danslessen beschikbaar voor de particulier.
Ondertussen kunnen we u een aantal mooie referenties meegeven zoals:
• festivals: Polé Polé Gent 2012-2013, Polé Polé Zeebrugge 2012, Playa Latina volledig georganiseerd door ETP als onderdeel van Polé Polé Oostende 2013, Manifiesta 2011 Bredene, Kleurfestival Oostende 2014, enz.
• podia: Havenloop Gent 2014, verschillende dekenijfeesten, Studio Brussel
• feesten: trouw- en privéfeesten, danscongressen
• bedrijfsopdrachten: Mini Cooper presentatie, Ladiesfair Goed Gevoel 2014, Marriot, enz.
In 2012 werd Etage Tropical voor de eerste maal internationaal gevraagd, met de taak een dansfestival te realiseren in het Franse skistation Avoriaz. Op deze manier werden we organisator van een dansfestival in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk en dit in 2012 en 2013. In opdracht van het bureau van toerisme Avoriaz werd een volledig dansfestival in de bergen uitgewerkt.
Na 2 succesvolle edities was de tijd rijp voor de ultieme uitdaging: De creatie en uitbouw van een eigen internationaal dansfestival op topniveau in het prestigieuze skistation Courchevel genaamd “Danses Courchevel” . Een meerjarig dansproject voor de toekomst is verzekerd, met de samenwerking van de gemeente Courchevel
Lessen Cubaanse Salsa niveau 1 tot 3 & Bachata, Lessen Oriëntaalse
Dans Open Level Beginners - Intermediate, Lessen Braziliaanse Dans & Capoeira, Lessen Kizomba, Lessen Paaldans & Burlesque, Workshops & bootcamps, Evenementen organiseren, Zaalverhuur: een bar, een dansstudio en een dans -en/of feestzaal, Productie van dans: verschillende choreografieën, professionele artiesten, tropisch showteam, Fotografie
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 19:30 - 23:00
Woensdag: 19:00 - 23:30
Donderdag: 19:00 - 23:30
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: 18:00 - 23:30

* Elke laatste vrijdagavond van de maand tijdens het dansseizoen (van september tot mei/juni) is er een gratis oefenavond voor de leerlingen van Cubaanse Salsa en Bachata. Verder kan de dansschool ook buiten de vaste dagen geopend worden, hiervoor maakt u een afspraak met de zaakvoerster.

Sociale media:
Afbeelding › Etage Tropical

Danshuis De Ingang

Hurstweg 8, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09/220 82 96, Fax: 09/329 74 72, BTW-nr: 865-656-605
Danshuis De Ingang is een dansschool met kwalitatieve danscursussen en met
aandacht voor dansstijlen en culturen van over de hele wereld. Je kan kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod. Naast wekelijkse lessen bieden we workshops en danskampen aan en organiseren we verschillende dansevenementen. Alle leerkrachten zijn top in hun vak en prima lesgevers. Het is vooral een toffe dansschool! Afrikaanse dans, Argentijnse Tango, Bollywood, Flamenco, Indische Zigeunerdans, Lindy Hop Swing, Oriëntaalse dans, Latino dans, Salsa, salsa rueda en Zumba. Ook moderne dansen zoals Hip Hop, Streetdance, Jazzdance en Hedendaagse dans. Ballet, Jazzroutines, Klassiek ballet, Stretching en yoga. Dansen voor kinderen: Breakdance, Flamenco, clipdance, dans en ritme, dans op schoot, pré-ballet, Groovy dance mix, kleuterdansexpressie
Danslessen, dansworkshops en danskampen voor kinderen, jongeren en
volwassenen.
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Danshuis De Ingang

Salsa fever dansschool vzw

Jan Palfijnstraat 17, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0486/893553, Fax: -, BTW-nr: -
Welkom bij Salsa Fever dansschool Vzw voor:


Salsa danslessen; Salsa danscursussen; Salsa dansinitiaties; Salsa dansworkshops; Latino dj; Salsa dansworkshops voor vrijgezellenavond; Salsa dansworkshops voor team building;...!

Salsa Heeft de laatste jaren een belangrijke plaats veroverd in de danswereld.
De dans brengt mensen en diverse culturen bij elkaar. Die bevordert integratie en communicatie in een multiculturele samenleving. Dus vergemakkelijkt ook de ontmoeting van de gewone mensen! Je kan terecht bij Salsa Fever Dansschool voor: Salsa danslessen/cursussen, Salsa workshops, Salsa initiaties, latino dj, Salsa pary’s

Wat is Salsa eigenlijk ?
Salsa is eerst en vooral een leuke dans, een dans met twee...pure ambiance.
Een dans voor iedereen! Wie kan stappen, kan ook Salsa dansen!
Salsa’eren is dansen, dansen is ook bewegen, bewegen is sporten en sporten is goed voor je conditie en gezondheid!
Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een ‘happy feeling’!
Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurelijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommegen de (dans)partner van je leven ontmoeten!

Salsa dansbegeleider
Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in hele Belgiê vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen & party’s in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enzovoorts
Gepassioneerd door Latijns-Amerikaanse dans en muziek heeft Boubacar een eigen dansstijl ontwikkeld: één elegante, charmante, sexy, mooie stijl…zijn leerlingen noemen die :” Bouba’s stijl ” hijzelfs noemt die maar “standaardstijl” door het feit dat men acheraf met andere stijlen gemakkelijk kan dansen en hij is inmiddels uitgegroeid tot een lesgever met grote faam in heel België…veel van de Salsaleraars die vandaag nog Salsalessen in Vlaanderen geven, waren op een bepaald moment zijn leerlingen geweest, die hebben dus bij hem Salsalessen gevolgen. Hij is dan ook een veelgevraagde en graaggeziene gast op grote festivals zoals Pole Pole, de Antilliaanse Feesten en Noche de la Pasión, waar hij telkens voor spetterende demonstraties zorgt.
Hij was ook verschillende keer gevraagd voor tvprogramma’s onder andere: “ Hou van ons, Bestemming vlaanderen, De Nieuwe mama enzovoorts! “

Wanneer en waar kan je Salsacursussen volgen bij “ Salsa Fever “ of naar Salsa Party’s gaan?
Elk jaar zijn er min of meer 6 nieuwe Salsa dansreeksen: In september, oktober, januari, februari, april en in augustus…In Brugge, Kortrijk, Melle en ook Salsa danslessen in Gent…bij Evergem; Oostakker; Lochristi; Drongen; Mariakerke; Aalst; Lokeren; Zelzate enzovoorts
Voor Salsa party’s of Salsaoefenavonden, ga maar onze website: www.salsafever.be

Info: over Salsa lessen, Salsa initiaties, Salsa workshops, Salsa dj, Salsa partys,…www.salsafever.be
Meer info via de website www.salsafever.be
E-mail salsa.fever.vzw@pandora.be,
Telefonisch: 0486/89.35.53.
Salsa dans cursussen, Salsa dans lessen in Gent, Salsa dans cursus, Salsa
dans lessen in Brugge, Salsa dans cursus, Salsa dans les in Kortrijk, Salsa dans initiaties in Gent, Kortrijk en Brugge, Salsa party's, Salsa workshop in Gent, Kortrijk en in Brugge, Salsafever, Salsa animaties, Salsa animaties voor vrijgezelenavond, Salsa|party|dansles|initiatie|workshops|vrijgezelenavond|Gent|Brugge|Kortrijk
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Salsa fever dansschool vzw

Allegro Dance Company

Stadium Coupure en Planeet Mars, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: -, Fax: -, BTW-nr: -
Allegro Dance Company is een dansschool te Gent. De volgende stijlen worden
gegeven: breakdance, klassiek ballet, modern, urban, modern-jazz, hedendaags (en hedendaags-repertoir), pointes, jazz-ballet en onze compagnie!
breakdance, klassiek ballet, pointes, jazz-ballet, modern-jazz, hedendaags,
hedendaags-repertoire, urban, compagnie
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Allegro Dance Company

Dansschool eMOTION

_, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0472860221, Fax: -, BTW-nr: -
Danslessen in het centrum van Gent. Wij bieden kleuterdans, kinderdans,
moderne dans voor jongeren en volwassenen aan. Kleuterdans voor kinderen vanaf 1e kleuterklas. Vanaf september 2013 ook lessen MULTIMOVE.

Alle informatie over uurroosters, leslocatie en inschrijven kan u vinden via onze website.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dansschool eMOTION

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy