U bent nu hier: Home » Ik heb een dansschool » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen (voor dansscholen)

Wie zijn jullie?

Het bedrijf achter Dansschool-vinden.be is "JBB Media":

JBB Media
Burgemeester Röellstraat 592
1067 XW Amsterdam
Nederland
https://www.jbb-media.nl
KvK: 39089428

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Dansscholen kunnen zichzelf aanmelden voor Dansschool-vinden.be. Om uzelf aan te melden, ga naar: aanmelden.

Is het echt geheel gratis en vrijblijvend?

Ja! Dansschool-vinden.be is geheel gratis en vrijblijvend.

Er zijn genoeg andere bedrijvengidsen, waarom zou ik voor jullie kiezen?

Dansschool-vinden.be is in het leven groepen uit onvrede over de gang van zaken bij andere bedrijvengidsen. Vaak rekenen deze belachelijk hoge prijzen, terwijl de bedrijvengids amper gepromoot wordt. Tevens zien we dat zulk soort bedrijvengidsen niet goed worden gevonden in zoekmachines.

Bedrijven die hebben deelgenomen aan zo'n concept, komen er na een tijd achter dat een vermelding op zo'n website niets voor hen oplevert. Er wordt gewerkt met automatische incasso. Na een jaar wordt het contract automatisch verlengd, waardoor bedrijven ongewild nog langer aan een contract vastzitten. Wij vinden deze manier van handelen niet fair.

Ons concept is uniek, omdat het een bedrijvengids is, maar de bezoekers hebben tevens de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar meerdere bedrijven tegelijk. Bezoekers kunnen op die manier gemakkelijk offertes vergelijken, zonder dat het ze veel tijd kost.

Bij veel bedrijvengidsen op het internet is het mogelijk om recensies te plaatsen over een bedrijf. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze mogelijkheid weg te laten. Uit onderzoek is gebleken dat het grootste gedeelte van deze recensies nep zijn. Bedrijven proberen zichzelf in een goed daglicht te plaatsen, terwijl ze het omgekeerde doen bij concurrenten.

Dit zijn enkele voorbeelden, waarbij wij ons onderscheiden van de gevestigde orde. Zoals u kunt lezen, hebben wij een andere filosofie en werkwijze.

Wat zijn de voordelen van een vermelding?

  • Door uw vermelding op Dansschool-vinden.be, zorgt u ervoor dat uw eigen website ook beter gevonden zal worden in zoekmachines.
  • Dansschool-vinden.be wordt continu actief gepromoot. De inkomsten worden grotendeels weer terug geïnvesteerd in de website. Denk hierbij aan advertenties, reclame, vindbaarheid etcetera.
  • Wij kunnen u in contact brengen met potentiële klanten.
  • Onze websites zijn goed vindbaar in zoekmachines.

Ik ben mijn logingegevens kwijt?

Indien u uw logingegevens kwijt bent, ga naar: nieuwe logingegevens opvragen.

Ik zie mijn vermelding niet op de website staan?

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt uw vermelding pas actief nadat u heeft ingelogd en een beschrijving van uw werkzaamheden opgeeft. Vervolgens zult u te zien zijn op de website.

Hoe kan ik meerdere vestigingen aanmelden?

Het aanmelden van meerdere vestigingen is mogelijk. Doordat vestigingen zich vaak los van elkaar aanmelden, moet er voor elke vestiging een apart account worden aangemaakt. U kunt echter geen twee dezelfde websites en / of bedrijfsnamen opgeven.

U kunt bijvoorbeeld achter de bedrijfsnaam de vestigingsplaats zetten en achter uw website kunt u bijvoorbeeld: #plaats zetten, voorbeeld:

https://www.domeinnaam.ext#plaats

Dit komt op hetzelfde adres uit en dan herkent ons systeem het niet als dezelfde website.

Bij het aanmelden heb ik een typefout gemaakt in het e-mailadres, wat nu?

Indien u bij het aanmelden een typefout heeft gemaakt in uw e-mailadres, waardoor u geen e-mail heeft ontvangen met logingegevens, kunt u contact met ons opnemen.

Wat is jullie privacybeleid met betrekking tot mijn e-mailadres?

Bij het aanmelden, dient u uw e-mailadres op te geven. Hier gaan wij strikt vertrouwelijk mee om. Het e-mailadres zal niet zichbaar zijn voor bezoekers.

Bezoekers kunnen echter wel contact met u opnemen via een contactformulier. Hierbij kunt u altijd zien dat de e-mail afkomstig is van Dansschool-vinden.be. Ook kunt u zo nu en dan een e-mail van ons verwachten met mededelingen / nieuws over de website.

Waar vind ik een overzicht van jullie bedrijvengidsen?

Een overzicht van onze bedrijvengidsen kunt u vinden op:

https://www.bedrijven-vinden.be

Wat houdt een vermelding precies in?

Indien u een vermelding heeft, kunnen bezoekers op verschillende manieren in contact met u komen. Bezoekers kunnen zoeken op postcode en zo bij uw vermelding terecht komen. Ook kunnen er per plaats en / of provincie vermeldingen worden bekeken. Vervolgens zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Bezoekers zien uw telefoonnummer en kunnen u rechtstreeks bellen.
  • Bezoekers zien uw website, nemen een kijkje en nemen vervolgens via uw eigen website contact met u op.
  • Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om via onze website een e-mail aan u te versturen.

Houd er rekening mee dat het dus nooit 100% is na te gaan of u een nieuwe klant via een van onze websites heeft verkregen, behalve in het derde bovengenoemde geval. Door een vermelding zal uw eigen website ook beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Ik heb een andere vraag of opmerking?

Indien uw vraag niet vermeld staat tussen de "veel gestelde vragen" of als u een andere opmerking heeft, staan we u graag te woord. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier.

Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy